Veckobrev v.39

Veckobrev v.39

Hallå allihopa!

Veckobrevet för vecka 39 är kommen, här är lite information.

Allmänt

Nya medlemmar rekryteras ständigt till vår gemenskap och de senaste två veckorna har inte varit annorlunda! Det glädjer oss att folk väljer just SEC. Ett stort tummen upp till alla som bidrar till att skapa en vänskaplig miljö i våra nätverk, det hade inte gått utan er!

Modding

Allt inom modding går framåt men det får ta den tid det tar. Vi inom moddingruppen arbetar ständigt med att förbättra Sverige-känslan för samtliga. Det kan vara allt från en vägskylt till ett SAS-plan men varje detalj räknas. Vi har förresten fixat lite småbuggar på ett par modeller så att dessa ska kännas stabilare och vackrare i spelet.

Rapportera gärna till Daniel eller Robin ifall ni tror ni funnit ett bugg på en modell!

Polisen

Som det står ovan har SEC mottagit och examinerat en del nya aspiranter under de senaste veckorna. Vi hoppas att dessa finner en trevlig gemenskap hos oss!

Civil (Medborgare)

Robin.M har tagit över ansvaret för civilgruppen från Zebastian.M. Medborgare? Japp! Rent officiellt heter civil numera medborgare men det är helt ok att säga civil som ett slags “slang”. Robin.M kommer se över rutiner för civila för att förhoppningsvis kunna effektivisera deras viktiga arbete.

Ambulanssjukvården & Räddningstjänsten

Rapporterar att allt rullar på som det ska!

 

3140, klar slut!

Robin.M, Administratör – Ledningsgruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *