Veckobrev v.35

Veckobrev v.35

Halloj!

Då var ännu en vecka över och vi är på väg in i vecka 36!

Trivselenkät

En trivselenkät är nu utskickad och tillhandahålls främst av Wille. Enkätens syfte är att ge ledningen en bättre förståelse för de tankar och åsikter som medlemmarna för tillfället har angående trivseln i klanen. Detta handlar bland annat om respekten mellan medlemmarna, kontakten mellan ledningspersonalen och dylikt. Denna enkät är inte samma som den som gjordes tidigare under året angående omorganisationen. Denna gäller alla, nya som gamla medlemmar.

Denna enkät är helt anonym och vi hoppas att alla medlemmar tar tid åt att svara på den.

Öppen Discordkanal

Ledningen har beslutat att inom kommande vecka (v.36) så kommer discorden att lätt göras om så en kanal finns tillgänglig där medlemmar och besökare får chansen att kommunicera om klanen och hur det är att vara polis, sjukvårdare, trafikenhet eller larmoperatör inom klanen. Detta så personer som funderar på att ansöka ska få en större inblick i klanen och dess hjärta, medlemmarna.

Antagning till yttre befäl

Polisledningen kommer nu att sträva för att utöka antalet yttre befäl. Vincent är näst på tur till utbildningen och förhoppningen är att han kommer underlätta för samtliga yttre befäl så de även kan fokusera mer på bland annat andra specialenheter. Om fler anses lämpliga och behov finns kommer fler meddelas.

Sjöpolisen

Efter Jakobs avhopp kommer nu Anton.O ta över ansvaret för Sjöpolisen och dess personal. Vi hoppas att det kommer fungera utmärkt i framtiden och att utvecklingen fortsätter!

Medlemsmöte

Förra söndagen (26/8) hölls ett övergripande medlemsmöte där mycket diskuterades. Ljudinspelningen för detta möte har krånglat men skall vara uppe i början på nästa vecka, info kommer delas på discord samt hemsida, med bifogad länk.

 

Det var allt för detta veckobrev, hoppas ni har en trevlig kommande vecka och start på september!

 

Mvh,

Daniel.L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *