Om Oss

Vilka är Stockholm Emergency Clan?

Stockholm Emergency Clan är en rollspelsklan som startades av fyra personer den 21 Januari 2016, och öppnades upp den 7 Februari 2016. Vi startade klanen då vi alla var väldigt intresserade i Polis, ambulans och räddningstjänst rollspel. Vi lägger all tid och prioriterar bra kvalité och rollspel. Vi är ett gäng som har en riktigt bra sammanhållning, vi tar hand om alla medlemmar och låter alla få höras.Vi har en väl utvecklad utbildning & utbildare för att få ut bästa kvalitén på våra spelare. Vi erbjuder Polisen, Räddningstjänsten och Ambulanssjukvården för tillfället som utryckningstjänster. Vid uppstart använde vi oss av plattformen GTAIV som en grund med en hel del modifikationer. Den 28 September 2016 stängdes klanen för ombyggnad och vi sa tragiskt hejdå till GTAIV och siktar stort mot GTAV som en ny och starkare plattform. GTAV ger oss mycket mer möjligheter och utveckla vårt rollspel ännu mer. Vi bygger hela vår GTA5 del på riktiga utryckningstjänster och arbetar efter dem. Vi är två admins som ser till att klanen fungerar på ett bra sätt och ser till att alla medlemmar är trygga i klanen. Då många av medlemmarna i klanen har kört rollspel tidigare så har vi rötter hela vägen tillbaka till 2012 vilket ger oss ett starkt och välutvecklat rollspel!
“Vi är som en enda stor familj, man kan prata med alla om allt!”

Vad är det som gör att vi sticker ut från de andra svenska rollspels-klanerna?

Vi använder bara realistiska utryckningsfordon och baserar oss på Stockholms utryckningstjänster så verkligt det bara går. Vi fokuserar på rollspel, vi har en utbildning som visar personens relation till rollspel. För att vara med i en patrull skall men visa på utbildningen att man har den nivån som vi spelar med.

Vi använder pack av Lévo’s Modding och Swedish Modding med en extremt bra kvalité, som passar in i våra patruller.

Spelar ni bara GTA5?

När du ansöker så ansöker du till medlemskap och att vara med i våra GTA5 patruller. Det är absolut tillåtet att spela fler spel med medlemmar.

Viktigt: Vi är inte anslutna till Svenska Polisen, Räddningstjänsten eller Ambulanssjukvården. Vi är en grupp som spelar och rollspelar som svenska utryckingstjänster. VI REPRESENTERAR INTE NÅGON UTRYCKINGSTJÄNST OCH ÄR INTE ANSLUTNA TILL DEM.

Vår webbplatsadress är: https://stockholmemergencyclan.com.