Veckobrev v.43

Veckobrev v.43

Hejsan hoppsan! 

Veckan är slut och det är dags för veckans fantastiska veckobrev!

 

Allmänt

Klanen flyter på som vanligt, alla tjänster rekryterar i nuläget och vissa specialtjänster inom polisen har precis antagit några fler till sina tjänster.

De senaste patrullerna har gått över tiden en del, oftast med runt en halvtimme. Detta är inte helt utöver det vanliga utan sluttiden är på ett ungefär när befälet kommer ropa in alla enheter till stationen för skiftbyte. Vi rekommenderar därför starkt att alla enheter håller sig kvar tills patrullen är slut då det kan komma larm klockan 20:50 på en tisdagspatrull, med undantag för om man av andra omständigheter måste avsluta tidigare/enligt utsatt tid.

 

Ledningsgruppen

Klanen har genom omröstning beslutat att ge Max en chans till att bilda en ny ledningsgrupp som skall ta över efter den nuvarande, jag och Robin fortsätter att diskutera med Max. Resultatet blev följande: Av totalt 28 röstberättigade personer har vi fått in 26 röster, detta indikerar ett valdeltagande på ungefär 93%.

JA – 82 %

NEJ – 11%

Ej röstat – 7%

 

Moddinggruppen

Vi jobbar vidare och förbereder smått för en kommande packuppdatering. Mer information kommer när tiden är kommen.

Ambulanssjukvården har fått sina akutläkarbilar utbytta till de nya från Legevisitten.

Rapportera gärna till Daniel eller Robin ifall ni tror ni funnit ett bugg på en modell!

 

Hemsidan

Christopher har tillsammans med oss två administratörer gjort om hela hemsidans utseende, den strävar åt att få en mer unik look och även förbättra användarvänligheten för hemsidan. Alla sidor har nu som exempel en sökruta där besökare samt medlemmar alltid kan söka på hemsidan om man letar efter något specifikt.

Rapportera eventuella fel till Christopher för felsökning.

 

Polisen

Ansökningar för polisen fortsätter att hållas stängda men hoppas öppna inom snar framtid i takt med att ansökningar bearbetas ständigt.

 

 

Det var allt för mig!

Daniel L, Administratör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *