Veckobrev v.27

Veckobrev v.27

Hej!

Jag vill inleda detta veckobrev med att ursäkta för att det inte varit några brev på senaste tiden, jag är egentligen inte en av dom som generellt skriver veckobrev men kommer hjälpa till på den fronten framöver för att säkerställa att informationen når ut till alla medlemmar.

 

I föregående veckobrev skrevs det om omorganiseringen som nu alla bör vara bekväma med nu. Några småändringar har skett av oss för att förtydliga alla positioner så ingen blir osäker, vi hoppas att detta inte har ställt till det för någon.

Vi har även under tidigare veckan avtackat moderatorn Max från klanen efter sitt fantastiska arbete för att driva klanen framåt. Han beskrev själv att det inte alls var något han tänkte sig innan han gick med att få göra men tog snabbt stora kliv inom klanens ranksystem. Max har utvecklat en hel del inom klanen och förbättrat det vi först såg som bra, han kom ofta med idéer över hur man istället kan formulera eller ta sig an ett problem. Max valde dock att både avskriva sig från sin moderatorposition samt att avsluta sitt medlemskap för att istället ta sig an sitt eget liv och dess framtid och vi önskar honom all lycka till!

Det är nu även sommar och aktiviteten inne på klanens nätverk är inte allt för bra, både från medlemmar men även oss i högsta ledningen. Från vår sida är anledningarna främst jobb och familj vilket är svårt att undvika. Från och med vecka 28 kommer jag att hjälpa till med veckobrev framöver och även annat underhåll som jag tidigare ej ansvarat för. Vi kommer flytta runt lite på uppgifterna inom högsta ledning för att se till att klanens huvudsystem fungerar.

Vi är fortsatt ypperligt tacksamma över det arbete Utökad Ledning gör för klanen i form av intervjuer, utbildning och även företräde av medlemmar. Vi har blivit informerade om det missnöje som råder och vi arbetar mot att försöka lösa detta. Vi kommer även se över högsta ledningens antal och om tillägg skall ske. Under kommande vecka kommer högsta ledning samt utökad ledning ha ett möte där klanens framtid kommer diskuteras, vi hoppas att vi gör stora framsteg för klanens bästa.

 

Den nya uppdateringen till packet är på plats och vi hoppas att ingen har några problem med den, i sådant fall kontakta mig! Jag och Robin har diverse planer för packet men kommer prioritera att göra klart det som finns med i listan, vilket nu kommer ta längre tid p.g.a klanens underhåll vilket vi hoppas att ni förstår.

 

På återseende!

Mvh,
Daniel.L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *