Veckobrev V.6

Veckobrev V.6

Goddag idag har vi inte jättemycket att ta upp men ett brev med lite små saker kommer iallafall.

Våran FiveM server betalades i fredags så den stannar uppe 1 månad till.

VI har lagt till en funktion för dom civila i databasen som gör att dom civila kan låsa ett id eller. Detta är bra om man vill att en person skall vara återkommande och man vill styra dennes historia själv utan att poliserna minns den från något annat helt orelevant. Kortfattat står det någon annans namn längst ut till vänster innan personnumret får man inte “låna” den karaktären men står det inget namn så är det fritt fram att låna. Som polis får man bara strunta i namnet och börja läsa vid personnumret, bifogar en bild hur detta ser ut. 

Vi har även lagt till en övrigt flik till våra RP kanaler på Ts där det nu finns en kanal som heter telefon som kan användas till exempel då en polis behöver ringa upp ett vittne eller målsägande för att få mer information.

Som alla ha märkt så är det väldigt mycket att göra både privat och med klanen för vissa admins och medlemmar men vi hoppas detta släpper snart så vi kan fokusera på utvecklingen fullt igen.

På ansöknings fronten har det kommit in ett antal till polisen någon för SOS / RLC och någon till sjukvården dessa kommer ledningsgruppen försöka beta av under v 7.

Christoffer och Vincent skall börja medverka vid utbildningar.

Adam och Måns har nu blivit brandmän.

Vi tar tacksamt emot förslag hur vi kan få upp aktiviteten lite igen. Lämna förslagen direkt till någon av oss i ledningsgruppen.

Ha en fortsatt trevlig dag  //SEC Ledningsgruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *