Informationsbrev

Informationsbrev

Hej!

Vi har nu tragglat oss igenom januari månad och alldeles snart är vi igenom februari också. Vi har utvecklats inom många områden. Det mest väsentliga för rollspelet är att räddningstjänsten är i full drift och räddar liv efter liv. Styrkan av räddningspersonal har landat i sina uppgifter och genomför ett mycket bra arbete.

För att räddningstjänsten ska kunna arbeta så effektivt som möjligt så har de även fler resurser i form av släckbilar påväg till sig. I nuläget är räddningstjänstens ansökningar stängda.

 

Förutom att räddningstjänsten blomstrar så har även ledningsgruppen utökats. En ny moderator har tillkommit. Det är jag som skriver detta, Vincent heter jag. Hej!

Ledningsgruppen hoppas nu kunna genomföra förändringar och önskemål från medlemmar snabbare. Även ansökningar och utbildningar kommer att genomgås snabbare, då vi nu har fler utbildare tillgängliga.

 

Precis som förut så flyter nu polisens specialtjänster på mycket bra. Den Förstärka Regionala Insatsstyrkan, piketen, har fått genomföra sina första insatser.

Precis som delar av stockholmspolisen, så har vi också införskaffat elchockvapen till de anställda hos polisen. De flesta genomgår träning i skrivande stund och vapnet kommer snart synas i tjänst.

Befälstyrkan hos polisen har även utökats med två nya poliser, som samordnar och ansvarar för de övriga enheterna. Polisens ansökningar flyter på som vanligt, likaså ambulanssjukvårdens.

 

Till våren hoppas vi se fler medlemmar till alla våra tjänster, och att vi fortsätter att utvecklas till det bättre.

 

Ha det fint så länge!

Mvh, SEC Ledningsgruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *