Heltidscivil

Som heltidscivil är du kärnan i våra patruller, du med hjälp utav de andra civila ser till att alla tjänster får larm och tillsammans får så roligt och spännande som bara möjligt. Du har alltså möjlighet att bestämma vilka larm Räddningstjänsten, Ambulansen och Polisen får varje patrull, din fantasi blir ditt viktigaste hjälpmedel för att alla ska få variation i sin upplevelse!

Polisens trafikenhet har stoppat en Civil då han misstänker att han kör bil utan rätt körkortsbehörigheter, Trafikenheten har begärt hjälp av en lokal Polisenhet.
En Civil kört sin bil ner i ett dike och efter att Ambulansen har kollat till honom står nu han och pratar med en annan Civil som är bärgare.

En av de vanligaste missförstånden folk har om oss är att vi är en så kallad “stad”, Det enkla svaret på denna fråga är nej. en låt mig förklara.

Vårt rollspel skiljer sig väldigt mycket från dem flesta öppna fivem servrarna, Många tror att vi är som en “stad” där man kan bygga upp ett liv med en karaktär som antingen är kriminell eller laglig. Men så är det inte riktigt.

Hos oss så går vårt rollspel ut på att du är många karaktärer där efter ett scenario är gjort går du vidare till en ny, dock så kan du givetvis ha flertalet karaktärer som är återkommande.

Under en patrull som civil brukar man vara upp i mellan 2-4 helt olika karaktärer med olika åldrar, olika bakgrunder och olika utseende, Dessa har då under patrullen gjort allt från trafikolycka, husbrand, benbrott, misshandel, brand i fordon eller en demonstration, Som sagt din fantasi är det enda som sätter stopp för vad som skall hända för blåljuspersonalen härnäst.

Vissa skulle säga att vi Heltidscivila är en av de mest krävande tjänsterna hos oss, du är vårt ansikte utåt genom klanens videos och streams. När folk ser våra videos så från de olika utryckningstjänsterna ser dem också oss, du som Heltidscivil som bygger upp larmen och utför dem.

Räddningstjänsten släcker en bilbrand som en Civil har startat.
Ambulansen hjälper en Civil som har skadat sitt ben i en skatepark.

Som Heltidscivil hos oss har du flera hjälpmedel för att göra larm, du har bland annat våran egengjorda CAD system där du kan göra karaktärer och registrera fordon, vårt brand script som gör det möjligt att starta en mindre eller större brand vart som helst på servern, du kan också placera föremål både på dig och i din bil både genom en skriftlig beskrivning samt en utav våra menyer in-game. 

Som du kan se i våra bilder i denna infotext har vi också väldigt många mods i form av bilar och peds som du kan använda dig av, bland annat har du våra bärgningsbilar från flera olika bolag, våra mobila bevakningsfordon, transportbilar från kriminalvården samt Tullen

Vi hoppas att du nu har fått en inblick på hur det är att vara heltidscivil här på SEC
och väntar febrilt på att just du ansöker till oss!